Varhaiskasvatuksen lyhyet sijaisuudet

Mäntsälän kunnan varhaiskasvatuksessa on 10 päiväkotia, ryhmäperhepäiväkoti ja avoin päiväkoti. Haemme jatkuvalla haulla työntekijöitä eripituisiin sijaisuuksiin varhaiskasvatuksenopettajiksi, varhaiskasvatuksen lastenhoitajiksi, ryhmäperhepäivähoitajiksi, päiväkoti- ja laitosapulaisiksi sekä avustajiksi.

Sijaisilta odotamme kykyä mukautua erilaisiin työyhteisöihin, 18 vuoden ikää sekä suomen kielen taitoa.

Lyhytaikaisiin varhaiskasvatuksen sijaisuuksiin palkkaamme ensisijaisesti alan kelpoisuusvaatimukset täyttäviä alan ammattilaisia sekä alalle opiskelevia, mutta tärkeintä on, että kykenet työskentelemään osana tiimiä sekä toimimaan lasten kanssa myös itsenäisesti. Huomioithan, että työtä on tarjolla epäsäännöllisesti ja lyhyelläkin varoitusajalla.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt varhaiskasvatuspalveluiden avoimen hakemuksen, kirjautuu hakemus välittömästi sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Saat hakemuksen täytettyäsi käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiosoitteeseesi tai jos et ole ilmoittanut hakemuksessasi sähköpostiosoitetta, tunnukset näkyvät heti ruudulla hakemuksen lähetettyäsi. Kirjoita tunnukset muistiin itsellesi! Tarvitset käyttäjätunnusta ja salasanaa jatkossa, kun käytät sähköistä kalenteriasi tai päivität hakemustasi.

Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme haastatteluajan. Haastattelussa opastamme sähköisen kalenterin käyttöä ja määrittelemme yhdessä yksiköt, joissa haluat työskennellä. Haastattelun jälkeen pääset aloittamaan sähköisen kalenterisi käytön. Kun olet täyttänyt kalenteriasi, saat meiltä työtarjouksia tekstiviestillä puhelimeesi toivominasi päivänä. Valmistauduthan esittämään rikosrekisteriotteen joko haastattelussa tai ensimmäisessä työpisteessäsi.

Jos haluat lisätietoa tai kaipaat apua hakemuksen täyttämisessä, voit olla yhteydessä:

•    päiväkodin johtaja Mervi Kärkkäinen, puh. 040 314 5676

•    päiväkodin johtaja Outi Pellinen, puh. 040 314 5669

 .     päiväkodin johtaja Maarit Mäkinen puh. 040 314 5148


Jaa ilmoitus