Opetustoimen lyhyet sijaisuudet

Mäntsälässä on 11 alakoulua, 1 yhtenäiskoulu, 1 yläkoulu ja 1 lukio. Tarjoamme näissä yksiköissä eripituisia sijaisuuksia luokanopettajille, aineenopettajille ja koulunkäyntiavustajille.  Pidemmistä sijaisuuksista ilmoitamme myös erikseen kunnan kotisivulla / Avoimet työpaikat, jota kannattaa seurata aktiivisesti.

Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin palkkaamme alan ammattilaisten lisäksi alalle opiskelevia ja muita alasta kiinnostuneita. Edellytämme 18 vuoden ikää. Sijaiseksi valitun on  esitettävä lain nro 504/2002 mukainen rekisteriote.

Huomioithan, että työtä on tarjolla epäsäännöllisesti ja lyhyellä varoitusajalla.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt opetustoimen avoimen hakemuksen, kirjautuu hakemus välittömästi sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Saat hakemuksen täytettyäsi käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiosoitteeseesi tai, jos et ole ilmoittanut hakemuksessasi sähköpostiosoitetta, tunnukset näkyvät heti ruudulla hakemuksen lähetettyäsi. Kirjoita tunnukset muistiin itsellesi! Tarvitset käyttäjätunnusta ja salasanaa jatkossa, kun käytät sähköistä kalenteriasi tai päivität hakemustasi.

Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme haastatteluajan. Haastattelussa myös opastamme sähköisen kalenterin käyttöä ja määrittelemme yhdessä yksiköt, joissa haluat työskennellä. Haastattelun jälkeen pääset aloittamaan sähköisen kalenterisi käytön. Kun olet täyttänyt kalenteriasi, saat meiltä työtarjouksia tekstiviestillä puhelimeesi toivominasi päivinä. Kalenterin ajan tasalla pitäminen on ehdottoman tärkeää.

Lisätietoja: Apulaisrehtori Pia Uronen , sähköposti etunimi.sukunimi@mantsala.fi tai puhelin 040 314 5427.

Tutustu Mäntsälän kouluihin.

Tutustu Mäntsälän kuntaan.


Jaa ilmoitus